Producator

Cartea de vizita a oricarui artist care se respescta in ziua de azi este un CD.

Ca artist si compozitor am colaborat cu aproape toti producatorii de muzica populara si Etno din tara, invatand de la altii dar si observand greselile altora.

In anul 2004 din dorinta de a-mi pune in practica propriile idei, am infiintat casa de productie GENERAL MUSIC. De la bun inceput mi-am dorit sa aduc langa mine cei mai buni artisti, sa ascult ideile fiecaruia, sa luam deciziile importante impreuna, in asa fel incat sa fie o casa de productie a muzicantilor. Rezultatele nu au intarziat sa apara, ajungand in 2010 sa fim casa de productie cu cele mai multe slagare de muzica populara din tara.

Cu toate ca mi-a fost greu, ma bucur ca am tinut la calitate, fiindca asta mi-a adus respectul colegilor de breasla si in acelasi timp dragostea publicului.

Astazi nu cred sa fie vreo casa in tara noastra unde sa nu fi intrat productiile General Music ori prin intermediul TV sau radio, ori prin cd-uri, casete, dvd-uri.

Serviciile pe care le oferim artistilor sunt:

  • - producerea unui CD pe piata ( minimum 12 piese ) sub sigla GENERAL MUSIC (artistul vine cu materialul gata imprimat la o auditie preliminara)
  • - pentru solistii care nu au suficienete piese pentru un CD, avem posibilitatea de a introduce piesele pe compilatii marca ,,Generalul”

Pentru orice informatie sunati la 0747960911 sau 0744832899.

Distribuitorii de muzica, pentru comenzi de cd-uri, dvd-uri, casete en-gros pot suna la 0751181348