Muzica pentru nunti si alte evenimente private

Cu o experienta de aproape 25 de ani de cantat, va oferim prestatii muzicale pentru orice eveniment din viata dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde: muzica popupalara din Banat in special, dar si din toate zonele tarii, muzica Etno, muzica usoara, cover-uri si la cerere orice alt gen care se poate canta live. La nunti, solistii vocali cu care colaborez mai mult, in momentul de fata sunt Diana Selagea si Claudia Ionas, dar la solicitarea gazdei putem contracta oricare din artistii cu care am inregistrari si nu numai.

Pentru mine orice eveniment la care cant este o provocare, un pariu, si mai presus de orice aspect material, recompensa muncii mele sta in reactia invitatilor la muzica pe care le-o ofer, in atmosfera pe care reusesc s-o creez si in impresia pe care o las in urma mea ca artist. Vreau sa va spun ca 90 la suta din prietenii mei de familie sunt persoane carora le-am cantat la diferite evenimente, adica fosti clienti.

Din dorinta si ambitia de a participa cel mai reusit eveniment, va pun la dispozitie toata experienta mea ca artist acumulata in 25 de ani de muzica, dar si mai mult de atat, cu tot dragul ofer consiliere in tot ce tine de organizarea unui eveniment nu numai pe plan muzical, ci si ca ghid al evenimentului, ca si cunoscator al obiceiurilor si datinilor, in asa fel incat impreuna sa avem o seara de neuitat.

Portofoliu nunti live, botezuri si alte evenimente private