Compozitor si textier

In lada cu zestre a fiecarui artist, cele mai de pretioase sunt cantecele care i-au marcat cariera, cantece care i-au adus succesul si in jurul carora sunt brodate amintiri frumoase adunate de-a lungul anilor. Sunt artisti care au facut o cariera de 40-50 de ani de pe urma unui cantec, sunt artisti care si-au relansat cariera cu un cantec. Imaginea noastra ca artisti, portretul nostru sunt realizate de cantecele pe care le oferim publicului. Nu toti oamenii au ocazia de a ne cunoaste personal, dar ne cunosc prin cantece.

Constient de aceste lucruri, acum vreo 25 de ani am inceput sa compun pentru solisti vocali cu care cantam la vremea respectiva din dorinta de a avea succes, de a fi solicitati mai mult la diferite evenimente. A fost nevoie de vreo 5 ani de teste pana sa compun primele slagare.

Cu timpul, prin munca si seriozitate, prin piesele pe care le-am compus, am contribuit la lansarea si relansarea multor artisti, ajungand astazi sa compun pentru artisti consacrati din toata tara dar si pentru artisti debutanti.

Artistii care isi doresc compozitiile mele au la dispozitie tel. 0747960911 sau 0744832899.